پيام
+
سوال: اينكه ميگن در كار خير حاجت هيچ استخاره نيست، روايت يا حديث از معصومينه يا اينكه يكي يه چيزي همينجوري گفته معروف شده؟؟؟
الهام بانو
89/3/25
.: مهديار :.
قرآن ::دي
الهام بانو
چي؟
الهام بانو
يكي جواب مارو بده لطفا
.: مهديار :.
جواب شما ...
ميم - فاء
براي انجام كار اول انسان خداوند را در نظر ميگيرد بعد جوانبش را بررسي مي كند كه آيا به صلاح هست يا نه ؟ بعد توكل مي كند و انجامش مي دهد و استخاره هم جاي خودش را دارد كه اگر بررسي ها به جايي نرسيد و انسان مردد شد در انجام يا كيفيت انجام ، خب استخاره مي كند... بنابرين ! چنين عبارتي عيناً در احاديث نيست. اما برآيند معارف روايي است كه : (كار را بسنج و در جوانبش تامل كن و بعد توكل و انجامش بده)
الهام بانو
ممنون... يه آدم عادي ميتونه براي خودش استخاره كنه و اينكه اگه يه نفر جوانب رو بررسي نكرد و همون اول رفت سراغ استخاره ، جواب استخاره درسته؟
ميم - فاء
استخاره با قرآن نياز به مقدماتي دارد .دانستن ترجمه و حداقل دانش تفسيري اندك ، لازم هست تا معاني و لايه هاي ظاهر و باطن آيه را بداند تا بتواند برداشت خودش را از آيه داشته باشد . استخاره با تسبيح خب نه ! نياز به اين مقدمات ندارد / انسان قبل از هرچيز بايد به فرمان و نظر عقل و تدبيرش توجه كند . عقل هم پيامبر درون است و حكم عقل ، قطعا خوب و صحيح است. بنابرين استخاره اي كه بدون تعقل و بررسي انجام بشود
ميم - فاء
اصلا جاي استخاره كردن نبوده و طبيعتا اين استخاره شرط خودش را نداشته است و لذا معتبر نيست ! توضيح : يكي از شروط استخاره اينست كه انسان واقعا مردد باشد .خب استخاره مي كند تا در مقام عمل از ترديد نجات پيدا كند . و وقتي اصلا مردد نيست و اساسا بررسي اي هم نكرده تا جوانب قضيه را بسنجد و بعد مردد شود ، خب استخاره اي هم كه كرده در محل خودش نبوده و اعتباري ندارد
الهام بانو
بسيار سپاسگزارم حاج آقا... خيلي ممنون از توضيحات