با فعال سازي تلفن همراه، مي توانيد بدون اتصال به اينترنت و از طريق پيامک اقدام به ارسال پيام عمومي و نظر در پارسي يار نماييد.
براي ارسال پيام به پارسي يار، کافيست + در ابتداي پيامک بگذاريد و متن مورد نظر خود را وارد نماييد و به شماره 3000226060 ارسال نماييد.
براي ارسال نظر برای آخرين پيامي که با پيامک به پارسي يار فرستاه ايد، کافيست ++ در ابتداي پيامک بگذاريد و متن مورد نظر خود را وارد نماييد و به شماره 3000226060 ارسال نماييد.
در ازاي ارسال هر پيامک براي پارسي يار مبلغ 130 ريال از اعتبار کاربري شما کسر خواهد شد.
براي بارگذاري فايلهاي رسانه اي اينجا را کليک کنيد.
در بخش آدرس رسانه، کليه آدرسهاي تصويري، آدرسهاي صوتي با فرمت mp3، wav، wma، mid و آدرسهاي فيلم با فرمت mp4، wmv، 3gp، 3gpp، avi، mov، flv و آدرسهاي فلش با پسوند swf پشتيباني مي شود.
همچنين کليپهاي مربوط به سايت آپارات، با لينک مستقيم آن کليپ پشتيباني مي شود.
توجه : برچسب هاي زير در متن ارسالي شما قابل استفاده است. در حين ارسال پيام براي
هر کاربر، داده مربوط به آن کاربر جايگزين اين بر چسب ها مي شود.
*pb:BlogNic* : عنوان کاربر در پارسي يار
*pb:BlogAuthor* : نام و نام خانوادگي مدير وبلاگ
*pb:BlogTitle* : عنوان وبلاگ
*pb:BlogUrl* : آدرس کامل وبلاگ
گزينه ها:
هر گزينه بايد در يک سطر مستقل قرار گيرد. گزينه ها با کليد Enter جدا شوند.
براي هر پيام حداقل دو و حداکثر ده گزينه قابل تعيين است.
+زهد، با داشتن دنيا منافات ندارد ... ميزان در زهد، دنيا داشتن يا نداشتن نيست؛ بلکه ميزان دل بستن يا نبستن به دنيا است... در محضر مرحوم ايت الله العظمي بهجت
خدا آن مسيحاي عصر را در جمع صديقين و اولياء محشور كند ... به تعبيري مي شود گفت : «دنيا داري» مذموم نيست ، «دنيا مداري» مذموم است - ميم - فاء
+الامام الصادق عليه السلام -فيما اوحي الله تعالي الي موسي عليه السلام-: (حديث قدسي) کذب من زعم انه يحبني فاذا جنه الليل نام عني، اليس کل محب يحب خلوة حبيبه؟! خداي متعال به حضرت موسي عليه السلام وحي فرمود: دروغ مي گويد کسي که گمان مي کند مرا دوست دارد، اما وقتي شب فرا مي رسد، چشم از (عبادت) من مي بندد؛ مگر نه اين است که هر دوستي خلوت کردن با دوستش را دوست دارد؟
+پيامبراکرم (ص) فرمودند :
(( نگاه به علي بن ابي طالب(ع)عبادت است و
ياد او عبادت است و ايمان هيچکس بدون ولايت آن حضرت و بيزاري از دشمنانش
پذيرفته نمي شود.))
بحار الانوار196/38